שלום חברים!
הפעם נלמד להכין סאוור.
בטוח שמעתם עליו פעם או פעמיים שנכנסתם לבאר וניסו למכור לכם וויסקי סאוור או מידורי סאוור.
אז היום אנחנו נלמד איך להכין סאוור - אבל קודם מה זה סאוור : הפירוש של סאוור (sour - תרגום לא מוצלח) הוא חמוץ
או בעצם יותר נכון לקרוא לו לימונדה , בגלל שמכינים אותו כמעט אותו הדבר אבל מרגישים עדיין את תחושת החמיצות של הלימון.
אבל זה זה כל העניין מכיוון שהוא מצליח לדלל את המשקאות האלכוהולים ובכך לגרום להיות ברי שתיה (לאוכלוסיות שלא נהנות מאחוז אלכוהול גבוהה)
מרכיבים (כדי ליצור חצי ליטר):
אופן ההכנה:
הפעם נלמד להכין סאוור.
בטוח שמעתם עליו פעם או פעמיים שנכנסתם לבאר וניסו למכור לכם וויסקי סאוור או מידורי סאוור.
אז היום אנחנו נלמד איך להכין סאוור - אבל קודם מה זה סאוור : הפירוש של סאוור (sour - תרגום לא מוצלח) הוא חמוץ
או בעצם יותר נכון לקרוא לו לימונדה , בגלל שמכינים אותו כמעט אותו הדבר אבל מרגישים עדיין את תחושת החמיצות של הלימון.
אבל זה זה כל העניין מכיוון שהוא מצליח לדלל את המשקאות האלכוהולים ובכך לגרום להיות ברי שתיה (לאוכלוסיות שלא נהנות מאחוז אלכוהול גבוהה)
מרכיבים (כדי ליצור חצי ליטר):
- 125 גרם סוכר לבן (בערך כוס שתיה)
- 125 מים חמים (בערך כוס)
- רבע ליטר מיץ לימונים (אפשר לקנות מוכן אבל אין על טבעי ;ׂ))
אופן ההכנה:
- לוקחים סיר ומכניסים את המים החמים ביחד עם הסוכר הלבן ומחממים את הסיר
- מערבבים טוב עד שכל הסוכר ימס לאחר מכן מכניסים את התעורבת להתקררות במקרר
- לאחר שהתערובות התקררה מוזגים אותה לתוך בקבוק חצי ליטר ומוסיפים את המיץ לימון
- מערבבים טוב את הבקבוק ומשאירים לקירור נוסף של חצי שעה
- וזהו יש לכם סאוור שניתן לערבב בכל משקה וגם אפשר להוסיף מים ולשתות כמו לימונדה
- תהנו שיהיה לחיים!
מידורי סאוור - לא צריך יותר מזה.
השבמחק